Werken aan een gezond gewicht, ook tijdens de feestdagen!

Sinterklaas, kerst en oudjaarsavonds. December is een lastige maand wanneer je op dieet bent of juist wilt beginnen aan een gezonde leefstijl. Ben je bang dat je niet kunt genieten tijdens de kerstmaaltijd en dat je kilo’s aankomt in de feestmaand? Maak je geen zorgen!

Met Het 1 op 1 Dieet werk je aan een gezond gewicht, ook tijdens de feestdagen! Je kunt gewoon aanschuiven bij de rest van het gezin en genieten van de tijd met elkaar! Of je nu al bezig bent met Het 1 op 1 Dieet of binnenkort wilt beginnen, ook jou gaat het lukken om je doelen te behalen, zelfs in de decembermaand!

Gezond én lekker eten

Lekker blijven eten tijdens het diëten: dat is de kracht van Het 1 op 1 Dieet. Je kunt namelijk op je gewicht letten en tegelijkertijd gewoon aanschuiven bij en meegenieten met de rest van het gezin tijdens de feestdagen. Op dieet zijn tijdens de decembermaand hoeft dus helemaal geen straf te zijn. Gebruik onze heerlijke, koolhydraatarme recepten voor een lekker voor-, hoofd- en nagerecht of vraag je consulent om tips!

Met onze 7 handige tips én recepten om de feestdagen gezond door te komen helpen we je nog een handje. Of je nu wilt afvallen, hulp nodig hebt bij gewichtsbeheersing of toe bent aan hulp bij een gezonde leefstijl – onze tips en recepten komen zeker van pas!

Het succesverhaal van Alberta en Ilse

Alberta heeft nooit overgewicht gehad, tot ze na een bepaalde leeftijd bleef aankomen. Toen ze plots een besefmomentje kreeg, zocht ze hulp bij haar consulent Ilse om te werken aan een gezonde leefstijl.

'Het besefmoment kwam bij mij toen ik op de weegschaal stond en heel erg schrok van het getal dat ik zag. Dit kon zo niet langer!'

Benieuwd naar het hele verhaal van Alberta en de begeleiding van Ilse?