Succesvol afvallen en genieten? This is the one...

Afvallen met The 1:1 Diet met Renee Melissen - Het 1 op 1 Dieet in Oudega (De Friese Meren)

Leuk je te zien op mijn pagina! Vanaf januari 2018 is mijn tweede praktijk aan huis in Oudega geopend. Vanuit het mooie Friese meren gebied sta ik voor je klaar om je te coachen naar je streefgewicht.

Mijn naam is Renée Melissen en ik ben onafhankelijk The 1:1 Diet consulent. Zelf ben ik met The 1:1 Diet succesvol 3 kledingmaten afgevallen. Dankzij de persoonlijke 1 op 1 begeleiding en het stap voor stap opbouwen naar een gezond eetpatroon, blijft mijn gewicht nu stabiel en in balans.

Wil jij afvallen en werken naar een gezonde levensstijl?
Weer lekker in je vel zitten? Meer zelfvertrouwen krijgen? Meer energie hebben?

Ik wil je daar graag bij helpen! Samen werken we met behulp van Het Stappenplan van The 1:1 Diet naar jouw streefgewicht gewicht en geef ik je handvatten om je nieuwe gewicht in balans te houden. Van mij kan je verwachten dat ik naar je zal luisteren, je zal informeren, adviseren en motiveren. Ik ben er voor je…

Je hebt de eerste stap genomen door de website te bezoeken, de volgende stap is het plannen van een kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen, WhatsAppen of onderstaand contactformulier invullen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik meer uitleg geven over The 1:1 Diet. Jij beslist daarna zelf of je samen met mij dit avontuur wilt aangaan of niet.

Wil je liever in mijn andere praktijk in Sneek afspreken? Dat kan natuurlijk ook

Tot ziens!

Renee Melissen
Het 1 op 1 Dieet in Oudega en omgeving

06-81234229Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *