Afvallen, dat doen wij samen!

Afvallen met The 1:1 Diet met Renee Melissen - Het 1 op 1 Dieet in Sneek

Leuk om jou op mijn pagina te zien!

Mijn naam is Renée Melissen, gecertificeerd onafhankelijk The 1:1 Diet consulent. Zelf ben ik met The 1:1 Diet succesvol afgevallen. Dankzij de persoonlijke 1 op 1 begeleiding tijdens het afvallen en het stap voor stap opbouwen naar een gezond eetpatroon, blijft mijn gewicht nu stabiel en in balans.

Ben je toe aan een verandering waardoor je weer lekker in je vel zit? Wil jij afvallen en werken naar een gezond gewicht waarbij je meer energie hebt, meer zelfvertrouwen krijgt en het weer leuk wordt om kleding te kopen? Ik wil je daar graag bij helpen! Ik weet hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten, jezelf te dik te vinden en vooral dat gevoel te hebben dat het jou nooit zal lukken om af te vallen en een gezond gewicht te hebben. Maar het kan!

De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf…

Met het unieke Stappenplan van The 1:1 Diet coach ik jou naar je streefgewicht en werken we samen toe naar een gezond en stabiel gewicht. Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Vanuit mijn praktijk in Sneek werk ik samen met mijn moeder Jorien Melissen. Ik sta voor je klaar om de stap te zetten naar een gezonde leefstijl. Van mij kan je verwachten dat ik naar je zal luisteren, je zal informeren, adviseren en motiveren. Ik ben er voor je…

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen, appen of onderstaand contactformulier invullen voor het plannen van een afspraak. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik meer uitleg geven over The 1:1 Diet. Jij beslist daarna zelf of je samen met mij dit avontuur wilt aangaan of niet.

Wil je liever in mijn andere praktijk in Oudega (De Friese Meren) afspreken, dan kan dat natuurlijk ook!

Tot ziens!

Renee Melissen
Het 1 op 1 Dieet in Sneek en omgeving

06-37279945


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *