Afvallen onder gratis begeleiding in mijn The 1:1 Diet praktijk in Merksem

Hoi wil jij ook graag een gezondere weg in slaan en letterlijk en figuurlijk weer lekkerder in je vel zitten? Wil je graag gezonder gaan leven maar kun je wel wat hulp gebruiken? In mijn praktijk in Merksem help ik je graag je doel te bereiken!

Nu starten? Bel, mail of app me snel dan plannen we meteen een kennismakingsgesprek!

Mijn naam is Saskia, een aantal jaar geleden was mijn man Ger degene die mij overhaalde om samen met hem het afslank avontuur aan te gaan. Na ons 25-jarig huwelijksfeest ging de knop om en begonnen we met het programma. Op dat moment hadden we nog geen idee dat The 1:1 Diet ons leven compleet zou veranderen. We bereikten ons doel en waren zo enthousiast, dat we anderen graag wilden helpen hetzelfde te bereiken. Inmiddels zijn Ger en ik beide opgeleid tot consulent en hebben we sinds 2005 een praktijk in België én Nederland. In onze praktijk in Nederland runnen we samen met onze dochter Sandra en schoondochter Leslie. Wij zijn een écht The 1:1 Diet familie!

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Onze praktijk in België ligt aan het marktplein van Merksem. Om het hoekje van het zwembad, vlakbij de Ziekenkas en goed bereikbaar met de tram. Hoeveel je ook wilt afvallen, je bent altijd welkom! Iedereen is anders en ik ga graag samen met jou op zoek naar een gezonde leefstijl die werkt voor jou. Dankzij mijn eigen afslank succes en jarenlange ervaring als consulent kan ik jou de juiste handvatten bieden, zodat jij je doel bereikt én behoudt.

Ik streef er altijd naar dat je je thuis voelt in mijn praktijk, je kunt altijd bij me terecht met je verhaal. Ik ben een coach die écht naar je luistert, met je meedenkt en nooit een oordeel heeft. Het Stappenplan van The 1:1 Diet is een programma dat makkelijk op maat kan worden aangepast zodat het helemaal afgestemd is op jou. Samen zorgen we ervoor dat jij het dieet kunt volgen op een manier waar jij je fijn bij voelt.

Afvallen met blijvend resultaat

Als je het programma volgt, gaat afvallen vanzelf. Ik ben er om je tijdens het traject te motiveren en om je de juiste tips en tricks te geven. Mijn doel is dat jij in onze wekelijkse gesprekken de juiste kennis en motivatie krijgt om je resultaat vast te houden!

Afvallen is voor de een moeilijker dan de ander, maar het gewicht stabiel houden is voor iederéén hard werken. Ik hecht veel waarde aan nazorg, afvallen doen we samen maar ook nadat jij je doel hebt bereikt sta ik voor je klaar. Soms heb je ook na je traject behoefte aan een check-up, even sparren over dingen waar je tegenaan loopt of wil je gewoon graag even op de weegschaal. Je bent altijd welkom in onze praktijk en met altijd bedoelen we ook altijd! We hebben cliënten die al jaren een keer per kwartaal langskomen om even te wegen zodat ze bewust blijven genieten. Je schrijft je één keer in en daarna ben je altijd welkom zonder bijkomende kosten!

Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Bel dan nu voor het maken van een afspraak of meer informatie. Je mag natuurlijk ook mailen of een appje sturen.

Hopelijk tot snel!

Groetjes en liefs,

Saskia

Het 1 op 1 Dieet in Merksem

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen