Afvallen in Merksem met Het 1 op 1 Dieet


Thuis blijven en toch fit

Het online begeleidingsprogramma van Het 1 op 1 Dieet in Merksem biedt u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier af te vallen, aangevuld met een motivatieplan, tips en heerlijke recepten.Samen maken we een persoonlijk opgesteld begeleidingsprogramma uit The 1:1 Diet Stappenplan.

Een extra kopje koffie is al snel genomen en dat koekje erbij is toch niet zo erg. Het patroon wordt veranderd en daarmee ook ons eet en snoep patroon.

Overgewicht is een steeds groter wordend probleem in onze huidige maatschappij. Een van de oorzaken hiervan is te vinden in een te hoge en verkeerde voedselinname enerzijds en te weinig beweging en een jachtig leven anderzijds.

Het 1 op 1 Dieet met Saskia heeft in de eerste plaats als doel mensen te begeleiden naar een gezond gewicht en aan te zetten tot een gezondere levensstijl.

Het online begeleidingsprogramma van Het 1 op 1 Dieet Merksem bied u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier af te vallen of advies te vragen. Onder de deskkundige begeleiding van Saskia wordt gewerkt aan het bereiken van uw persoonlijke doelen.

Ja ik wil afvallen met online begeleiding

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen