Het 1 op 1 Dieet in Goor met Simone


Ik help mensen graag met afvallen en het aanleren van een nieuwe leefstijl!

Welkom op mijn consulentpagina!

Wat goed dat je op deze pagina aan het lezen bent. De eerst stap is gezet om te werken aan een nieuwe leefstijl. Ik zal mij eerst voorstellen. Mijn naam is Simone, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 honden. Ik kom oorspronkelijk uit Hengelo en ben in 2000 verhuisd naar Goor. Ik ben een open en vrolijke persoonlijkheid die oprecht en eerlijk is. Ik houd van mensen en gezelligheid om mij heen. Je zult mij vaak aantreffen in de natuur rondom Goor. Daarnaast ben ik een creatieveling. Houd van wandelen, hockeyen en tennis. Maar genoeg over mij persoonlijk!

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding en meer
In mijn praktijk help ik iedereen die wil werken aan een gezonde leefstijl. Naast The 1:1 Diet consulent ben ik ook gecertificeerd MindfulWalk trainer en PowerWalk trainer. Overgewicht heeft vaak niet alleen te maken met dat je te veel eet, maar vaker nog waarom je te veel eet en wat je dan te veel eet. Bij mij leer je welke voedingstoffen je lichaam nodig heeft en zal je jezelf anders gaan aankijken in de spiegel. Samen met mij en The 1:1 Diet maaltijdproducten gaan we een traject in. Een traject afgestemd op jouw leven, doelen en wensen. Ik ben jouw stok achter de deur, jouw luisterend oor, jouw steun en toeverlaat. Ik help jou met het werken aan een nieuwe leefstijl, zodat je na een tijdje super trots op jezelf bent. Worstel jij ook met die balans in eten en je gewicht en weet je niet meer wat nu te doen? Wil je graag afvallen en een blijvend resultaat. Laat mij je helpen, je staat er niet alleen voor. Het 1 op 1 Dieet werkt met maaltijdvervangers van zeer hoog niveau. Deze maaltijdvervangers worden gecombineerd met gezonde, reguliere voeding. Door de wekelijkse begeleiding krijg je inzage in wat jouw lichaam nodig heeft en werk je aan een nieuwe leefstijl.

Het Stappenplan
Hoe lang je bezig bent met The 1:1 Diet Stappenplan is per persoon verschillend. Hoeveel gewicht wil je kwijt? In welke stap ga je starten? Hoe goed houd jij je aan het plan? Hoeveel beweeg je? Veel factoren hebben hier invloed op. Het maakt niet uit in welke stap je start. In elke stap zal je afslanken. Wel is het belangrijk om het plan tot het einde te doorlopen. Want als je weer gaat doen wat je altijd deed, brengt dat je uiteindelijk weer zover waarom je nu dit leest! Want alleen van kilo’s kwijtraken leer niets. Je wilt tenslotte weten hoe je op gewicht kunt blijven! Of je nu veel of weinig kilo's wilt afvallen, iedereen is welkom in mijn praktijk.

Maak een afspraak!
Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op zodat we een vrijblijvend informatiegesprek kunnen inplannen. Ik help je graag, je staat er niet alleen voor! Je mag me bellen, appen of vul onderstaand formulier in.

Tot snel in mijn afslankpraktijk.

Groeten,

Simone Kroeze

The 1:1 Diet met Simone
Het 1 op 1 Dieet in Goor

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *