Het 1 op 1 Dieet in Goor met Simone

Ik help mensen in een nieuw jasje én in een nieuw leven

Het 1 op 1 Dieet in Goor

Welkom op mijn consulentpagina! Mijn naam is Simone, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Hengelo en bied hulp bij afvallen in mijn afslankpraktijk in Goor. Ik ben een creatieveling en ga graag met mensen om. Op deze pagina stel ik me aan je voor, zodat je me alvast beter leert kennen.

Van kapster naar The 1:1 Diet consulent

Voordat ik in 2018 consulent werd, heb ik divers werk gedaan: Vanaf mijn 15e jaar was ik al kapster, daarnaast ben ik vertegenwoordiger geweest voor een kappersmerk. Heb in een kledingwinkel gewerkt én heb ook zelf jarenlang een eigen kapsalon en schoonheidssalon gehad. Als kapster werk je veel boven je kracht, wat bij mij heeft geresulteerd in klachten aan mijn schouder. Toen het te zwaar werd en er een plek voor consulentschap in Goor vrijkwam, ben ik gestopt met mijn salon en gestart als The 1:1 Diet consulent.

Hulp bij afvallen

Als consulent vind ik het belangrijk om duidelijk, oprecht en eerlijk te zijn. Dat had ik ook al toen ik in de kledingwinkel werkte; Ik gaf altijd eerlijk advies, ook als kleding bijvoorbeeld niet mooi stond. Oprechte en persoonlijk advies vind ik erg belangrijk. Waar het uiteindelijk om gaat is je goed voelen. Want zie je er mooi uit van buiten dan voel je je dat ook va binnen. Een eerlijk advies hoort daar bij. Kleding die niet mooi zit of een kapsel wat niet bij je gezichtsvorm staat heeft zijn weerspiegeling in je houding en je doen van laten.

Een nieuw jasje, een nieuw leven

Ik help mensen graag in een nieuw jasje en sommige zelfs in een nieuw leven! Wel vind ik het belangrijk dat mijn cliënten mijn adviezen volgen. Afvallen hoeft echt geen straf te zijn en fouten maken mag. Ik heb liever dat je tijdens je afslanktraject fouten maakt zodat we ze kunnen bespreken, dan wanneer je er straks alleen voor staat.

Succesvol afvallen & bewust genieten

Wat ik zo mooi vind aan het consulentschap is dat ik niet alleen mijn interesse in mensen en voeding heb kunnen combineren, maar dat ik mensen nog steeds mag begeleiden tijdens een metamorfose! Succesvol afvallen en op gewicht blijven heeft alles te maken met bewust eten. In mijn praktijk leg ik vooral de focus op lekker en verantwoord eten, ik leer je bewust genieten.

1 op 1 begeleiding is de kracht van The 1:1 Diet

Worstel jij ook met die balans in eten en je gewicht en weet je niet meer wat nu te doen? Laat mij je helpen, je staat er niet alleen voor. The 1:1 Diet werkt met maaltijdvervangers van zeer hoog niveau. Deze maaltijdvervangers worden gecombineerd met gezonde, reguliere voeding. Door de wekelijkse begeleiding krijg je inzage in wat jouw lichaam nodig heeft en werk je aan een nieuwe leefstijl.

The 1:1 Diet Stappenplan

Hoe lang je bezig bent met The 1:1 Diet Stappenplan is per persoon verschillend. Hoeveel gewicht wil je kwijt? In welke stap ga je starten? Hoe goed houd jij je aan het plan? Hoeveel beweeg je? Veel factoren hebben hier invloed op. Wat houdt Het Stappenplan in? Dat leg ik je graag uit.

Het maakt niet uit in welke stap je start. Wel is het belangrijk om het plan tot het eind te doorlopen. Zo leer je wat je lichaam nodig heeft. Want alleen van kilo`s kwijtraken leer niets. Je wilt tenslotte weten hoe je op gewicht kunt blijven!  Of je nu veel of weinig kilo's wilt afvallen, iedereen is welkom in mijn praktijk.

Maak een afspraak!

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op zodat we een vrijblijvend informatiegesprek kunnen inplannen. Ik help je graag, je staat er niet alleen voor! Je mag me bellen, mailen of appen.

Tot snel in mijn afslankpraktijk.

Groeten,

Simone Kroeze
Het 1 op 1 Dieet in Goor

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *