Wil je ook graag afvallen voor de zomer?

Wil je ook graag afvallen voor de zomer?

Wil je ook graag afvallen voor de zomer?

Ga slank de zomer in met Cambridge Weight Plan.

Heb jij ook al kriebels? Begin op tijd, dan kun je slank, energiek en vol vertrouwen de zomer in! Een Cambridge consulent begeleidt jou graag naar een gezond gewicht met een blijvend resultaat. Samen met je consulent ga je ervoor!

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten

Door de 1 op 1 begeleiding en het Cambridge Weight Plan Stappenplan® wordt het voor jou ook mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan

is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus. We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu's samenstellen.

Afvallen doen we samen

Onder begeleiding behaal je de beste afslankresultaten en blijf je beter op gewicht. Cambridge Weight Plan is met ruim 400 professionele en toegewijde consulenten in heel Nederland hét 1 op 1 dieet van Nederland. Elk jaar bereiken tienduizenden vrouwen en mannen hun streefgewicht dankzij ons dieet en de ondersteuning van onze consulenten.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact op met een Cambridge consulent. Voer hieronder je postcode of plaatsnaam in voor een consulent bij jou in de buurt. Wil je eerst nog enkele verhalen lezen van mensen die succesvol met het Cambridge dieet zijn afgeslankt? Kijk dan bij cliëntervaringen of bekijk ons youtube kanaal. Veel succes!

Een aantal cliëntervaringen

Dit avontuur heeft mijn leven veranderd en mij al helemaal

Dit avontuur heeft mijn leven veranderd en mij al ...

Al van jongs af aan probeerde Patricia Kellij verschillende diëten, maar ze hield het niet vol. Dat deed niet veel goeds...

Lees meer

Ik ben het levende bewijs van het omgooien van je leefstijl

Ik ben het levende bewijs van het omgooien van je ...

Jeffrey Laarman hoopt dat hij jongeren kan inspireren de stap te zetten die zijn leven veranderde. Het is een jongen die...

Lees meer

Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht

Negen jaar later ben ik nog steeds op gewicht...

Haar zwangerschap samen met overgewicht resulteerde bij Janneke Willemse in trombose in haar hersenen. Ze voelde zich sl...

Lees meer