Het 1 op 1 Dieet in Wormerveer met Sonja Kramer

Wil jij afvallen onder mijn persoonlijk begeleiding? Als dieetcoach en ervaringsdeskundige help ik jouw succesvol afvallen en op een verantwoorde wijze je streefgewicht behalen en behouden. Lees snel verder want afvallen begint met het nemen van de eerste stap.

Afvallen met 1 op 1 begeleiding

Leuk dat je verder bent gaan lezen, je hebt dus behoefte aan professionele 1 op 1 begeleiding om je streefgewicht te behalen. Mijn naam is Sonja kramer en ik ben The 1:1 Diet consulent in Wormerveer. Toen ik begin 2019 begon met mijn afslankpraktijk ben ik meteen begonnen met Het Stappenplan. Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat dit echt werkt.

Haat/liefde verhouding met eten

Inmiddels ben ik vele kilo's lichter maar wat nog veel belangrijker is, ik voel mij ontzettend goed en heb niet meer die haat/liefde verhouding met eten. Hoe ik dit heb gedaan, vertel ik je graag in mijn praktijk. We bespreken dan jouw wensen en maken samen een persoonlijk dieetplan.

Afslankavontuur

Het lijkt mij leuk om samen met jou in mijn praktijk in Wormerveer het afslankavontuur aan te gaan. Samen gaan wij er alles aan doen om jouw overgewicht overboord te gooien. Dit gaan wij doen door wij door middel van Het Stappenplan van The 1:1 Diet en persoonlijke 1 op 1 begeleiding.

Wil jij naast afvallen ook meer bewegen, maar weet je niet bij wie je dan moet aankloppen. Ook daarmee kan ik je helpen.

Ben jij net zo enthousiast als ik na het lezen van dit bericht en toe aan de volgende stap? Ik ontvang je graag in mijn geweldige praktijk op het Noorderveld in Wormerveer.

Bel, mail of app mij voor het maken van een afspraak. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Tot snel!

Groetjes,
The 1:1 Diet met Sonja Kramer
Het 1 op 1 Dieet in Wormerveer

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen