Hi, ik ben Tabitha de Wit en met veel plezier en passie alweer bijna 10 jaar The 1:1 Diet consulent (voorheen Cambridge Weight Plan) in Harderwijk. Naast een professionele training, die ik bij The 1:1 Diet heb gevolgd, ben ik gediplomeerd HBO foodcoach. Zelf heb ik The 1:1 Diet met succes gevolgd en... ik ben op gewicht gebleven! Yes!!

Jij kunt dit ook!

De afgelopen jaren heb ik al behoorlijk veel mensen met overgewicht succesvol begeleid naar een gezond gewicht. De meeste mensen kunnen The 1:1 Diet programma’s goed volhouden, zonder vervelende klachten. We werken met Het Stappenplan, waarbij er altijd wel een stap is om in te stappen die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt om af te gaan vallen en, niet onbelangrijk, je streefgewicht te gaan behouden.

Ik steun jou hierbij 1 op 1!

De kracht van The 1:1 Diet, naast het feit dat bij mensen de ‘knop’ om moet, zit vooral in de persoonlijke, wekelijkse 1 op 1 begeleiding waarbij, naast het wegen en een luisterend oor, tips, hulp en advies dé sleutelwoorden zijn om het gewenste resultaat te behalen, namelijk: het bereiken en behouden van je streefgewicht! Oh yeah!

Na het bereiken van je streefgewicht met het overzichtelijke Stappenplan, is er in mijn praktijk aansluitend de mogelijkheid persoonlijk te worden begeleid bij het op gewicht blijven in het foodcoach programma. Als jouw personal foodcoach kijk ik met je mee in jouw dagelijkse voedingspatroon. De 1 op 1 begeleiding blijft hierbij centraal staan zodat we je voortgang kunnen bespreken en bij kunnen stellen waar nodig, en je vooral ook al je vragen kunt stellen waar je tegen aan loopt. YOU ARE THE ONE!!

Het inzicht hebben in je eetgedrag zorgt hierbij voor een stuk bewustwording met als hoofddoel stappen te gaan maken richting een blijvende, gezonde lifestyle. Hier staat het op gewicht blijven met een regelmatig eetpatroon centraal en daar hoort ook gewoon weer lekker kunnen genieten van een etentje of uitje met een wijntje, biertje en een patatje of pizza bij! Yessss! Hierbij ben ik jouw stok achter de deur! :)

Afvallen doen we samen! Ik help je hier graag bij!

Tabitha de Wit - HBO foodcoach

ONLINE BEGELEIDING BEHOORT NU OOK TOT DE MOGELIJKHEID!

Wil je meer info? Of wil je gewoon gelijk aan de slag? Bel me dan op: 0341-43 43 05 of 06-14 26 1616 ( appen mag ook)

#1op1dieet #afvallendoenwesamen #afvallen #opgewichtblijven #ikhelpjehiergraagbijDe praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Tabitha

enthousiaste client verhalen uit de praktijk

enthousiaste client verhalen uit de praktijk...

Hieronder het verhaal van Erwin Ruiter die is afgevallen met Cambridge Weight Plan!...

Lees meer

enthousiaste client verhalen uit de praktijk

enthousiaste client verhalen uit de praktijk...

Het verhaal van Jeanet Zwiers die na het afronden van het Cambridge Weight Plan al geruime tijd op gewicht blijft met h...

Lees meer