Het 1 op 1 Dieet in Vroomshoop met Tamara

Wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden! De eerste stap naar een nieuwe, gezonde levensstijl heb je zojuist al gezet! Ik stel me graag aan je voor: mijn naam is Tamara, consulent van The 1:1 Diet. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Vroomshoop, een dorp in de provincie Overijssel. Vanuit mijn praktijk aan huis begeleid ik mensen met een dieetwens naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Mijn eigen positieve ervaringen met The 1:1 Diet wil ik graag overbrengen op anderen. Zelf weet ik namelijk hoe groot de invloed van overgewicht kan zijn. Maar gelukkig weet ik nu ook dat het mogelijk is om op een gezonde manier af te vallen en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Ik zit nu veel beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Vroomshoop

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt afvallen. Wat jouw reden om af te vallen ook is, met behulp van The 1:1 Diet is het zeker mogelijk om op een gezonde manier je overgewicht kwijt te raken en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Ik help je om weer bewust naar voeding te kijken en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Je hoeft het zeker niet alleen te doen; afvallen doen we samen! Tijdens het hele traject kun je altijd bij me terecht voor vragen, tips, of advies. Omdat ik zelf het dieet heb gevolgd, kan ik me goed inleven in anderen en weet ik precies wat je doormaakt. Tijdens het intakegesprek maken we een persoonlijk plan dat specifiek op jou is afgestemd. Wekelijks houden we de voortgang bij en vindt er een weegmoment plaats. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel bereikt én behoudt!

Dieet op maat

Ieder persoon is anders en daarom is succesvol afvallen dan ook maatwerk. Daarom staat in mijn praktijk een persoonlijke aanpak centraal. Het Stappenplan is een programma die je leert om bewust naar voeding te kijken en stap voor stap toe laat werken naar een gezond eetpatroon. Zo kun je ook na het behalen van je streefgewicht makkelijker op gewicht blijven. Daarnaast biedt Het Stappenplan duidelijke kaders en richtlijnen. Bij de start ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten. Zo heb je altijd een duidelijke houvast bij de hand en hoef je hier zelf niet over na te denken. Kortom: een simpel, duidelijk én gezond dieet op maat!

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak. Bel, mail, app me of stuur een berichtje via Facebook of Instagram om een afspraak te plannen voor een kennismakingsgesprek.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Tamara
Het 1 op 1 Dieet in Vroomshoop

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *