Onder begeleiding, verantwoord en gezond afvallen en op gewicht blijven... dan ben je hier aan het juiste adres!

Allereerst heet ik je welkom en wat fijn dat je de moeite hebt genomen, dit is je eerste stap!

Mijn naam is Valentine van Geest, ik ben 50 jaar oud en sinds 2018 consulente van The 1:1 Diet in Vlaardingen. 6 jaar geleden heb ik zelf met succes het The 1:1 Diet Stappenplan (destijds Cambridge Weight Plan) doorlopen. Door mijn enthousiasme en de positieve ervaring heb ik besloten om consulente te worden, dit omdat ik graag zoveel mogelijk mensen wil laten beleven wat ik zelf heb ervaren. Ik vind het heel fijn om anderen te helpen, te motiveren en te begeleiden op een persoonlijke, gezonde maar vooral prettige manier.

Na diverse mislukte pogingen met verschillende afslankprogramma's was het genoeg! Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en me fit voelen, de knop ging om en toen ben ik met The 1:1 Diet gestart.

Ik kwam erachter dat het niet alleen om gewichtsverlies ging, maar ook om gedragsverandering en bewustwording in mijn leef-, eet- en beweegpatroon en al snel voelde ik me fitter, gezonder, slanker en zelfverzekerder. Door de persoonlijke 1 op 1 begeleiding van mijn consulent en de wekelijkse weegmomenten, in combinatie met The 1:1 Diet maaltijden, is het me gelukt om op een succesvolle, gezonde en leuke manier af te vallen én op gewicht te blijven waardoor ik weer stralend door het leven ga.

Hoe werkt het:

We starten met een persoonlijk intakegesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Samen bespreken we je motivatie, persoonlijke wensen, je eventuele medische achtergrond en hoe we op een gezonde, verantwoorde, maar vooral prettige manier, jouw wensen kunnen realiseren.

Ik zal je 1 op 1 begeleiden, adviseren en motiveren met als doel je gewenste streefgewicht te behalen, te behouden en om je een gezond eet- en leefpatroon aan te leren. Ik word jouw spreekwoordelijke 'stok achter de deur'. Wekelijks maken we een afspraak om samen te bespreken hoe de afgelopen week is verlopen, waar je tegenaan bent gelopen, waar ik je in kan ondersteunen en/of adviseren, bespreken we de aankomende week en natuurlijk hebben we het weegmoment. Zodra je jouw streefgewicht hebt bereikt, gaan we er samen voor zorgen dat dit ook zo blijft!

Herken je jezelf in dit verhaal, is het genoeg geweest? Schroom niet, zet vandaag je tweede stap, neem gerust contact op voor eventuele vragen of als je een afspraak voor een intakegesprek wilt maken.

Ik hoop je snel te zien!

Hartelijke groet,
Valentine


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen