Veelgestelde vragen over Het 1 op 1 Dieet

Het is toch geen crashdieet hè?

Nee, alle maaltijdvervangers zijn medisch wetenschappelijk samengesteld. Je loopt tijdens dit dieet geen tekorten op. De vervangers zijn puur ondersteunend en alleen tijdelijk bedoeld om jou het zetje in de goede richting te geven. Als je in stap 1 of stap 2 start, kun je de eerste paar dagen een licht hongerig gevoel ervaren. Zodra je vetverbranding op gang komt, zal dit afnemen.

Bij elk dieet kunnen bijwerkingen optreden. De consulent neemt bij het intakegesprek jouw medisch dossier door en kijkt welke stap uit Het Stappenplan het beste bij jou past. Bij twijfel vindt overleg met de huisarts of specialist plaats. Ook jouw persoonlijke geschiedenis en familiegeschiedenis worden hierin betrokken.

Ja, afhankelijk van de aard van de intolerantie en/of allergie kun je het dieet ook volgen. Het aantal producten en smaken zijn hierin wel beperkter. Voor meer informatie kijk je onder 'Producten'.

Heb je een vraag?

Vragen over producten en Het Stappenplan kun je altijd aan een consulent van Het 1 op 1 Dieet stellen!

Ik heb een specifieke vraag!
Mis niets en ontvang ook regelmatig recepten, ervaringsverhalen en tips.
>

Het 1 op 1 Dieet ondersteunt onderzoek aan het Erasmus MC en Maastricht UMC+. Patiënten met diabetes worden in dit onderzoek persoonlijk begeleid door diëtisten met behulp van een dieet app ("U-diet").

null     null        

Het 1 op 1 Dieet is bestuurslid van de TDMR Europe. Dit betekent dat wij participeren in het beleidsproces rondom de Total Diet & Meal Replacements producten binnen de Europese wet- en regelgeving.

null