The 1:1 Diet met Wendy

Wil je voorgoed af van je overtollige kilo’s en weer tevreden in de spiegel kunnen kijken? Je weer energiek voelen en weer moeiteloos leuke dingen kunnen doen? Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en The 1:1 Diet Stappenplan help ik je om jouw doel te bereiken. Samen vinden we de juiste balans in je eetpatroon zodat je weer bewust kunt genieten.

Zullen we samen de volgende stap zetten naar een gezonde levensstijl? Je mag me bellen, mailen, appen of stuur me een berichtje via Facebook. Dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

“If you believe in yourself, anything is possible”

Mijn naam is Wendy, consulent van The 1:1 Diet. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen met onze dochter wonen we in Opgrimbie-Maasmechelen. Zelf weet ik maar al te goed wat voor invloed overgewicht kan hebben op je leven. Dankzij The 1:1 Diet ben ik succesvol afgevallen en ben ik mooi op gewicht gebleven. Omdat ik zo enthousiast was geworden, heb ik besloten om te starten als consulent in mijn eigen praktijk.

Afvallen met 1 op 1 begeleiding

Mijn eigen positieve ervaring met Het 1 op 1 Dieet wil ik graag met anderen delen. Natuurlijk hoef je het niet helemaal alleen te doen; afvallen doen we samen! Ik ben er voor je om je te steunen en je te motiveren om het vol te houden. Ik bied je een luisterend oor, neem de tijd voor je en denk met je mee. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips en advies, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Daarnaast mag je als je het programma hebt afgerond bij me blijven terugkomen, voor een weegmoment of om gewoon even te sparren. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel gaat behalen!

Dieet op maat

In mijn praktijk staat een persoonlijke aanpak centraal. Ieder persoon is immers anders. Bij de start maken we samen een voedingsschema dat specifiek op jou is afgestemd, echt maatwerk dus! Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon, zodat je ook mooi op gewicht kunt blijven. Daarnaast gaat het er niet om of je veel of weinig wilt afvallen. Het belangrijkste is dat je je goed voelt en weer bewust kunt genieten.

Ben je er klaar voor om samen de strijd aan te gaan tegen je overgewicht? Ik help je graag!

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Wendy
Het 1 op 1 Dieet in Opgrimbie-Maasmechelen

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Wendy

Halverwege het gesprek wist ik: dit MOET lukken

Halverwege het gesprek wist ik: dit MOET lukken...

Ondertussen exact 11 weken na mijn start, kan ik zeggen dat ik mij veel fitter voel en minder moe ben!! Ik had niet echt...

Lees meer

Ook merk ik wel dat ikzelf vaker eens in de spiegel kijk, vooral dat het soms ‘onwerkelijk’ voelt dat mijn figuur zo verbeterd is. Je bent jezelf zo niet meer gewoon.

Ook merk ik wel dat ikzelf vaker eens in de spiege...

Wendy hier! Ellen is nu na 1,5 jaar nog altijd op gewicht. Ze komt nog regelmatig langs voor een praatje en natuurlijk...

Lees meer