Mijn naam is Yvonne Kempe en ben sinds 2011 consulente van The 1:1 Diet, Het 1 op 1 Dieet in Hoofddorp.

In 2009 heb ik zelf het Stappenplan met succes gevolgd, dit bleef voor mijn omgeving niet onopgemerkt en zorgde ervoor dat ik zelf een levend reclamebord werd. Ik ben toen de professionele training van The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) gaan volgen en startte in 2011 mijn eigen praktijk.

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen met overgewicht, met succes mogen begeleiden naar hun 'ideale' gezonde gewicht. Het ideale gewicht, is het gezonde gewicht wat bij jou past. Wat jij handelen kan in jouw leven en waar jij jouw levensstijl voor aan wilt gaan passen.

The 1:1 Diet is over het algemeen voor iedereen goed vol te houden omdat we met Het Stappenplan werken. Tijdens deze stappen ben je al direct bezig met voeding en leren keuzes te maken. Er is altijd wel een stap die bij jou past, waarbij je afvalt maar ook leert je levensstijl qua voeding aan te passen zodat je straks ook op gewicht kan blijven.

De kracht van The 1:1 Diet is toch wel de persoonlijke 1 op 1 begeleiding waarbij naast het wekelijks terugkerende weegmoment er ook geluisterd wordt naar jouw ervaringen en belevingen. Je krijgt feedback, tips en de motivatie om het gewenste resultaat te gaan behalen en ook jouw streefgewicht te behouden.

Je leert tijdens alle stappen van het overzichtelijke Stappenplan om keuzes te maken in de reguliere voeding. Als jouw doel, het ideale gezonde gewicht, bereikt is, heb je je levensstijl al zo aangepast dat je zelf de keuzes kan gaan maken. Het doel is om op gewicht te kunnen blijven met reguliere voeding en daarnaast ook nog te kunnen genieten van bijvoorbeeld een wijntje, biertje, pizza etc.

Ik help je daar graag bij! Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Uit eigen ervaring weet ik dat het wel kan lukken. Ook voor jou!

Je bent van harte welkom!

Vriendelijke groet,

Yvonne Kempe

E yvonne.kempe02@gmail.com

T  06 - 20103436

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen