Gesund und lecker essen? Das geht!
Vandaag op het menu: carpaccio salade met kruidendressing.

Gesund und lecker essen? Das geht!
Heute auf dem Speiseplan: Carpacciosalat mit Kräuterdressing.

Nodig voor 1 persoon
- 80 g rundercarpaccio (zonder kaas of saus)
- 75 g rucola
- 75 g komkommer, in linten of plakjes
- 50 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- 10 g geraspte 30+ kaas
- 1 el olijfolie
- Verse peterselie of basilicum, fijngehakt
- Peper naar smaak
So bereitest du es zu
Meng de
olijfolie met de fijngehakte kruiden en wat peper tot een simpele
kruidendressing.
Verdeel de
rucola over een bord en leg daar de komkommer en cherrytomaatjes op.
Verdeel de
plakjes carpaccio er mooi overheen.
Druppel de dressing eroverheen en maak af
met nog wat extra verse kruiden.
Dit recept bevat per persoon
- 200 g groente, bereid (4/5 portie)
- 1 portie eiwit
Bon Appetit!