Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: champignons met knoflook op Spaanse wijze.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g (kastanje)champignons
- 100 g vegetarische roerbakstukjes
- 1 tl paprikapoeder
- Zwarte peper
- 1 el olijfolie
- 2 el verse peterselie
- 1 teentje knoflook, geperst
Zo maak je het klaar
Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten.
Laat een eetlepel olijfolie in een pan eerst goed warm
worden. Als je de champignons in de pan legt, moet je ze horen sissen.
Bak de champignons ongeveer 5 minuten en voeg daarna de
knoflook en vegetarische roerbakstukjes toe.
Bak dit even mee en breng op smaak met peper en
paprikapoeder naar smaak.
Voeg als laatste de verse peterselie toe.
Dit recept bevat per persoon
- 125 g groente, bereid (1/2 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!