Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: geroerbakte groenten met roerei.

Nodig voor 1 persoon
- 2 eieren
- 125 g gemengde groenten (bijvoorbeeld paprika, champignons, spinazie)
- Verse kruiden, zoals bieslook en peterselie
- 1 el olijfolie
- Peper naar smaak
Zo maak je het klaar
Snijd de groenten. Verhit een beetje olijfolie in een pan op
middelhoog vuur.
Voeg de gemengde groenten toe en roerbak ze tot ze zacht
zijn, maar nog steeds knapperig.
Klop ondertussen de eieren in een kom. Breng op smaak met
peper en verse kruiden, zoals bieslook en peterselie.
Duw de groenten naar de zijkant van de pan en giet de
losgeklopte eieren in het midden.
Roer voorzichtig de eieren door de groenten en laat het
geheel roerbakken tot de eieren gestold zijn, maar nog steeds zacht en romig.
Serveer de geroerbakte groenten met roerei warm en
garneer met extra verse kruiden naar smaak.
Dit recept bevat per persoon
- 125 g groente, bereid (½ portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!