Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: kipgoulash met bloemkoolrijst.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g kipfilet, in stukjes
- ½ ui, in ringen
- 200 g bloemkoolrijst
- 1 paprika, in reepjes
- 100 g aardappel, in blokjes
- Goulashkruiden naar smaak
- 100 ml Groentebouillon
- 1 el Griekse yoghurt
- Olijfolie
Zo maak je het klaar
Kruid de kipstukjes met de goulashkruiden.
Verhit de olijfolie in een wok en fruit de uienringen en
paprikareepjes en voeg daarna de kipstukjes toe. Zodra de kipreepjes goed
gebakken zijn voeg je de bouillon en de aardappel toe en laat je het geheel 10
minuten stoven op laag vuur.
Kook de bloemkoolrijst gaar.
Verdeel de goulash over de bloemkoolrijst en boeg als laatste een eetlepel Griekse yoghurt
toe.
Dit recept bevat per persoon
- 1 portie groente (250 g bereid)
- 1 portie eiwit
- 1/6 portie zuivel
Eet smakelijk!