Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: salade met brie, noten en avocado.

Nodig voor 1 persoon
- 50 g veldsla
- 50 g cherrytomaten
- 75 g komkommer, ongeschild
- 70 g brie
- 25 g ongezouten walnoten, grof gehakt
- ½ avocado
- 50 gr couscous
- 1 el olijfolie
- 1 el witte wijnazijn
- Peper
Zo maak je het klaar
Bereid de couscous volgens de beschrijving en laat deze
afkoelen.
Leg de sla op een bord. Snijd de komkommer, avocado en
brie in gelijke stukken en halveer de tomaatjes. Doe dit samen met de
afgekoelde couscous in een kom en hussel het door elkaar.
Doe vervolgens de gehakte walnoten erbij.
Meng de olijfolie en witte wijnazijn tot een dressing
breng op smaak met wat versgemalen peper en giet de dressing over het
groentemengsel.
Dit recept bevat per persoon
- 1 portie groente
- 1 portie eiwit
- 1 portie noten
- 2 porties aardappelen, rijst, pasta
Eet smakelijk!