Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: biefstuk met wokgroenten.

Nodig voor 1 persoon
- 200 g Japanse wokgroenten
- 125 g biefstuk, in blokjes
- Klein beetje versgeraspte gember
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 bosuitjes, gesneden
- 1/2 rode peper, fijngesneden
- Japanse kruiden zonder zout
- 1 el olijfolie
- 2 tl sesamolie
Zo maak je het klaar
Doe een eetlepel olijfolie in een
wokpan en fruit hierin de bosui, gember en knoflook aan.
Snijd de biefstuk in blokjes, doe
hier de Japanse kruiden overheen en voeg het toe aan de pan.
Bak de biefstuk gaar en rondom
bruin.
Daarna is het tijd voor de
groenten! Voeg de wokgroenten samen met de rode peper toe en wok dit een
tijdje mee.
Als laatste doe je de sesamolie erbij.
Dit recept bevat per persoon
- 200 g groente, bereid (4/5 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!