Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: bloemkool met ham en kaas uit de oven.

Nodig voor 1 persoon
- 250 g bloemkoolroosjes, bereid
- 25 g zuivelspread
- 50 g achterham
- 35 g 30+ kaas, geraspt
- 1 tl Italiaanse kruiden
Zo maak je het klaar
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook ondertussen de bloemkoolroosjes beetgaar.
Roer de zuivelspread, Italiaanse kruiden en kaas door
elkaar.
Schep de bloemkool en hamblokjes in een ovenschaal en giet
het hele kaasmengsel over de bloemkool en ham heen.
Wanneer de kaas mooi goudbruin begint te worden aan de
bovenkant, is het gerecht klaar om uit de oven gehaald te worden.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente (1 portie)
- 1 portie eiwit
- ½ portie zuivel
Eet smakelijk!