Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: havermoutpannenkoekjes met rood fruit.

Nodig voor 1 persoon
- 20 g havermout (4 el)
- 1 ei
- 75 g rijpe banaan
- 75 g roodfruit, uit de diepvries
- 75 ml yoghurt of kwark
- 1 el olijfolie
Zo maak je het klaar
Prak de banaan fijn en meng met het ei en de havermout. Bak
hiervan 3 kleine pannenkoekjes in een koekenpan met een eetlepel olijfolie.
Pureer het rode fruit tot een jam of laat ontdooien en
gebruik als garnering.
Serveer de pannenkoekjes warm met de jam en de yoghurt of
kwark.
Tip
Ook lekker met andere soorten fruit!
Dit recept bevat per persoon
- 1 portie fruit
- 1/2 portie eiwit
- 1/2 portie zuivel
- 1 portie graanproducten
Eet smakelijk!