Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: lasagne uit de oven.

Nodig voor 1 persoon
- 200 g Italiaanse groente, gesneden
- 1 blik gepelde tomaten
- 6 volkoren lasagnebladen
- 125 g rundergehakt, mager
- 60 g 30+ kaas, geraspt
- 3 el Italiaanse kruiden, gedroogd
- 1 el oregano, gedroogd
- Peper
- Olijfolie
Zo maak je het klaar
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak het gehakt met 1 eetlepel Italiaanse kruiden in de
olijfolie bruin.
Voeg daarna de groenten, tomaten en het restant van de
kruiden toe en gaar in circa 10 minuten.
Bouw je lasagne laagje voor laagje op in een ovenschaal. Je
start met een beetje saus gevolgd door een lasagneblad. Dit herhaal je totdat
je ingrediënten op zijn en je eindigt met een laagje saus.
Bedek de bovenste laag met de geraspte kaas en bak het
geheel 30 minuten in de oven.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
- 2 porties zuivel
- 2 porties aardappelen, rijst, pasta
Eet smakelijk!