Het 1 op 1 Dieet in Steenwijk met Lia

Welkom op mijn consulentpagina, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Lia Bakker, ik ben The 1:1 Diet consulent en ik heb een afslankpraktijk in Steenwijk. Ik ben zo enthousiast over het concept van The 1:1 Diet en blij hoe goed ik me nu voel nadat ik zo mooi ben afgevallen, dat ik iedereen diezelfde positieve ervaringen gun. Daarom heb ik jaren geleden besloten om zelf The 1:1 Diet consulent te worden vanuit mijn eigen afslankpraktijk. Nog steeds geniet ik iedere dag om vanuit mijn praktijk cliënten te helpen om gezond en verantwoord af te vallen en daarnaast goed op gewicht te blijven.

Een dieet met persoonlijke begeleiding

In het verleden heb ik al vele diëten gevolgd, maar helaas hadden deze voor vaak mij geen positief effect. Het lukte me soms wel om wat af te vallen, maar meestal kwam het gewicht er dan ook snel weer bij. Na verloop van tijd had ik de moed bijna opgegeven, totdat ik een collega sprak die heel mooi was afgeslankt met behulp van The 1:1 Diet. Ze vertelde vol enthousiasme over haar positieve ervaring met het dieet en ik dacht gelijk “Wauw, dit wil ik ook!” Een dieet met persoonlijke begeleiding en een blijvend resultaat, dat is iets voor mij!”

Dankzij The 1:1 Diet ben ik nog steeds op gewicht

Kort daarna ben ik zelf gestart met The 1:1 Diet. En nu jaren later ben ik nog steeds mooi op gewicht gebleven en voel ik me beter dan ik ooit had gedacht! Veel dingen gaan me gemakkelijker af zoals traplopen, wandelen en sporten. Ook kan ik weer kleding aan die ik leuk vind en voel ik me een stuk zelfverzekerder.

Een simpel en duidelijk dieet met smakelijke producten

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een hele prettige manier van afvallen is. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een consulent die zelf het dieet heeft gevolgd en je dus kan voorzien van de juiste tips en adviezen. Daarnaast is het een dieet op maat; dat wil zeggen dat met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan er voor iedereen een geschikt dieetprogramma is, persoonlijk op maat gemaakt. Het Stappenplan biedt je duidelijke kaders, dus je weet op ieder moment precies wat je mag eten. Natuurlijk ook belangrijk is dat er volop keuze is aan verschillende maaltijdvervangers in de vorm van shakes, repen, soepen en warme maaltijden. Kortom: een simpel, duidelijk dieet met smakelijke producten én persoonlijke begeleiding.

Wil jij ook succesvol afvallen?

Ik kan je vertellen dat je met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding gaat lukken om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Ik ga je helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen en de juiste balans terug te vinden in je eetpatroon. Samen gaan we ontdekken hoe we jou een gezonde levensstijl eigen kunnen maken en komen we uiteindelijk tot een gewicht dat bij jou past, zodat je je fitter en gezonder voelt. Door mijn kennis en ervaring in de gezondheidszorg, weet ik dat ik graag mensen wil helpen, dit geeft mij voldoening. Je zal mij ervaren als iemand die nuchter, open en eerlijk is en daarnaast graag met je meedenkt.

Wil je ook mijn hulp bij het bereiken van jouw streefgewicht en een gezonde levensstijl? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ik hoop je snel te zien in mijn afslankpraktijk in Steenwijk!

Groetjes,
Lia
Het 1 op 1 Dieet in Steenwijk

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Lia

Ingrid kan de kleding weer aan die haar blij maakt

Ingrid kan de kleding weer aan die haar blij maakt...

Wat ben ik blij dat ik Cambridge Weight Plan heb ontdekt via mijn nichtje....

Lees meer

Helma heeft balans in haar leven gevonden

Helma heeft balans in haar leven gevonden...

Helma heeft haar gewicht in balans...

Lees meer

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan.

Jan stopte met roken en kwam behoorlijk aan....

Jan en zijn vrouw zijn samen begonnen met het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Enorme doorzetters. Beiden zijn ze blij...

Lees meer

Geen grote gewichtsschommelingen meer!

Geen grote gewichtsschommelingen meer!...

Na haar 2 zwangerschappen was Marjolein klaar met haar te veel aan gewicht....

Lees meer