Het 1 op 1 Dieet in Heukelum met Lilean

Het 1 op 1 Dieet in West-Betuwe

Hallo allemaal, welkom op mijn consulentenpagina. Ik ben Liléan, getrouwd en moeder van twee kinderen. Kom oorspronkelijk uit Asperen en heb sinds 2011 mijn afslankpraktijk in Heukelum. Uiteraard heb ik zelf ook The 1:1 Diet gevolgd, zodat ik me goed in kan leven in jouw gevoel en je kan helpen in je strijd naar jouw gewenste streefgewicht. Op deze pagina zal ik je wat meer over mezelf vertellen en wat je kunt verwachten.

Flink overgewicht als gevolg van zwangerschap

Vanwege problemen met mijn zwangerschappen, medicijngebruik en de overgang had ik veel overgewicht. Ik heb verschillende diëten gevolgd - noem er 1 en ik ken ‘hem’ - maar geen van alle hadden ze het gewenste resultaat. Tot ik in februari 2011 op een verjaardag iemand tegen kwam, die zo afgevallen was dat ik haar in eerste instantie niet herkende. Ze bleek The 1:1 Diet gevolgd te hebben. Nieuwsgierig geworden heb ik ’s avonds bij thuiskomst toch even gauw gegoogeld en, om het verhaal kort te houden, ’s maandags heb ik gebeld voor een afspraak en ’s woensdag had ik al mijn intake gesprek.

De weegschaal werd mijn vriend!

Ik vond het dieet prima te doen, het was makkelijk omdat ik precies wist wat ik wel of niet mocht. Vanaf dag 1 voelde ik me meteen goed, de maaltijdvervangers smaakten lekker (shakes, repen, soepen en warme maaltijden) en doordat alle mineralen en vitaminen erin zitten voelde ik de energie toenemen. Bij The 1:1 Diet zie je vanaf week 1 al resultaat en ook al is het in het begin best confronterend om te wegen, de weegschaal wordt bij elke weging een nog grotere vriend. Dit stimuleert en je gaat (zelfs) uitkijken naar de wekelijkse weegmomenten!!!

Zelfverzekerder en trots op het resultaat

Het heeft mij heel veel energie gegeven. Wanneer je zoveel afgevallen bent, voel je je natuurlijk veel beter en vooral ook gezonder. Alles gaat je makkelijker af. Het maakt zelfverzekerder en je straalt dat ook uit. Bijkomend feit is, dat je een hele nieuwe garderobe mag aanschaffen. Heerlijk om kleding te kopen overal waar jij wilt. Ik hoefde niet meer de winkels voor de ‘poppetjes’, zoals mijn vriendin het noemt, voorbij te lopen. Het betekent ook veel complimenten van de mensen om je heen en een beter zelfbeeld, want jij bent toch maar degene die dat mooie resultaat bereikt heeft. Én door de goede begeleiding en het motiveren tijdens je gewichtsverlies en het maken van een calorieplan op jouw behoeften afgestemd na het behalen van je streefgewicht, blijf je ook op gewicht!!

Gezelligheid in mijn afslankpraktijk

Wat ik als consulent belangrijk vind, is dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen, dat ze het gezellig/vertrouwd bij mij vinden. Ik ben een echt mensen-mens. Door mijn oprechte interesse vindt een wisselwerking plaats in de gesprekken en dit groeit vaak uit tot een hele goede band.

Coachend begeleiden

Ik help mensen graag, ook buiten de reguliere tijden om. Ik word er blij van als mensen er weer ‘zin’ in hebben en zich mooi en gezond voelen. Het mooiste cadeau voor mij is wanneer iemand samen met mij de uitdaging aangaat, mij het vertrouwen geeft om te mogen helpen zodat degene met opgeheven hoofd en zelfverzekerd, weer bij mij de deur uitgaat.

Neem graag de tijd voor jou

Iedereen is welkom. Ik neem graag ruim de tijd voor de intake en leg het dieet-programma stap voor stap aan je uit. Ik kan je laten zien en ervaren dat onze lekkere producten alle gezonde vitaminen en mineralen bevatten en ik leer je aan de hand van The 1:1 Diet Stappenplan weer gezond te eten.

Dus ben je die overtollige kilo’s ook zat? En wil je je weer gezond en zelfverzekerd voelen? Laat mij je dan motiveren en begeleiden om ook tot een mooi resultaat te komen en je streefgewicht te bereiken. Wil je direct een afspraak maken of eerst nog wat informatie? Bel me dan (06-53906249) of stuur een Whatsapp berichtje, en wie weet verwelkom ik je binnenkort in mijn gezellige praktijk! Tot dan.

Groetjes,
Liléan
Het 1 op 1 Dieet in Heukelum

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen