Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Badhoevedorp

Afvallen met The 1:1 Diet met Sandy - Het 1 op 1 Dieet in Badhoevedorp.


Welkom bij The 1:1 Diet met Sandy, wil jij graag afvallen, maar lukt het je niet alleen….laat mij jou helpen! Als enthousiaste The 1:1 Diet gewichtsconsulente ben ik jouw professionele stok achter de deur. Onze afslankstudio in Badhoevedorp is centraal gelegen tussen Zwanenburg, Sloten, Lijnden & Amsterdam Nieuw-West.

Met The 1:1 Diet producten en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je niet alleen, dat doen wij samen!

Zie je door de bomen het bos niet meer met al de verschillende afslankmanieren. Of heb je zelf al meerdere afslankpogingen gedaan, maar verval je toch steeds in je oude gewoontes…laat mij je dan helpen! Afvallen is namelijk helemaal niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Met The 1:1 Diet en mijn wekelijkse 1 op 1 begeleiding lukt het je gegarandeerd! Afvallen doe je namelijk niet alleen, wij doen het samen!De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf
Door een zeer druk & onregelmatig leven zat ik op een gegeven moment niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak en mijn energieniveau zat op een laag peil. Ik kreeg een tip van iemand om dit dieet te gaan volgen. En wat ben ik blij dat ik dat besluit toen genomen heb. Door het volgen van het Cambridge dieet, nu het The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, ben ik van mijn overgewicht af en geniet ik nu van een gezonde levensstijl. Dat heeft mij ertoe gezet om een opleiding tot Gewichtsconsulente te volgen en mijn eigen The 1:1 Diet praktijk te starten. Tijdens mijn gehele loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Als gewichtsconsulente komen deze eigenschappen dan ook zeer goed van pas, ik ben jouw stok achter de deur als je het even moeilijk hebt.

Hoe gaan we te werk
We starten met een uitgebreid intakegesprek, waarbij we aan de hand van The 1:1 Diet Stappenplan gaan kijken welke stap bij jouw leefstijl past. We leveren namelijk maatwerk! Je krijgt een mooie map met tips en adviezen voor thuis en komt wekelijks bij mij op consult. Ik ben jouw steun & toeverlaat tijdens dit proces, je maatje, die jou steunt op de momenten dat jij het even moeilijk hebt en je oppept om door te gaan.
Ik leer je jouw eetpatroon te veranderen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!

Dus nog eventjes op een rij...
• Afvallen dat doe je niet alleen, dat doen we samen.
• We leveren maatwerk aan de hand van het Stappenplan.
• The 1:1 Diet maaltijden worden gecombineerd met gezonde voeding.
• Wekelijkse begeleiding, maar je mag altijd appen/mailen/bellen.

Deze keer echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of mail, bel, app mij.

Tot snel in onze praktijk. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Groetjes, Sandy

The 1:1 Diet met Sandy, Het 1 op 1 Dieet in Badhoevedorp
M: 0618451998
Parkeren: gratis voor de deur.

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Sandy