Het 1 op 1 Dieet in Putte met Saskia

Van harte welkom op de consulentpagina van The 1:1 Diet met Saskia van de Riet! Ik ben Saskia van de Riet en ik ben zelfstandig The 1:1 Diet consulent. Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Putte (onder Bergen op Zoom, tegen de grens met België) help ik cliënten om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en te begeleiden naar een gezonde levensstijl met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding. Wil je ook op een gezonde manier afvallen en jouw ideale gewicht bereiken? Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail te sturen naar info@cambridgeputte.nl. Natuurlijk mag je me ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 06-14992047.

Ik stelde mijzelf een doel: een gezond gewicht bereiken en behouden waar ik me prettig en gelukkig bij voel. Met trots kan ik zeggen dat dit voor volle 100% gelukt is.

Gezond afvallen in Putte

Ik ben zelf ook succesvol afgevallen met het behulp van The 1:1 Diet. Nadat ik mijn streefgewicht had bereikt en na lange tijd nog steeds goed op gewicht ben gebleven, wilde ik graag deze positieve dieetervaringen delen met anderen. Ik ben afgestudeerd als hulpverlener en sinds 1995 ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg voor ouderen. De kennis die ik door mijn studie en ervaring heb opgedaan wilde ik op een geheel andere wijze inzetten. Mijn ambitie is dan ook mensen met overgewicht te helpen om hun streefgewicht op een gezonde en verantwoorde manier te bereiken. Daarnaast wil ik toewerken naar een gezonde levensstijl. Om deze reden ben ik in 2005 gestart als The 1:1 Diet consulent. Inmiddels heb ik talloze cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan in combinatie met mijn persoonlijke begeleiding. Ik ben er om jou te begeleiden en te motiveren zodat je jouw uiteindelijke doel bereikt; jouw ideale gewicht. Daarnaast help ik je om je zelfvertrouwen te vergroten zodat je letterlijk en figuurlijk straks weer lekker in je vel zit. Samen gaat het zeker lukken!

Mijn missie: jou één periode begeleiden! Van de voorbereiding tot gewichtsbeheersing onderdeel van jouw leefstijl is geworden. Niet voor niets hebben we groot succes met het aantal gewichtsbehouders.

Stap voor stap naar jouw ideale gewicht

The 1:1 Diet biedt een breed assortiment aan maaltijdvervangers in de vorm van kwalitatief hoogwaardige en smakelijke producten zoals shakes, repen en soepen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je alle benodigde voedingstoffen wel binnenkrijgt. Daarnaast biedt The 1:1 Diet je duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht binnen het door jou gewenste tijdsbestek kunt behalen. Op deze manier werken we toe naar een gezonde levensstijl waarbij je je goed voelt en je streefgewicht kunt vasthouden.

Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-14992047 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar info@cambridgeputte.nl
Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Groetjes, Saskia

Het 1 op 1 Dieet in Putte


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *