The 1:1 Diet met Ans - Het 1 op 1 Dieet in Helmond

The 1:1 Diet met Ans

Wat gezellig dat je mijn pagina bezoekt! Heb je al vele dieetpogingen gedaan en weet je even niet meer hoe je het moet aanpakken? Wil je op een gezonde manier afvallen en je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Dan ben je nu aan het juiste adres! Sinds januari 2011 heb mijn praktijk in Helmond. Ik help je graag om jouw doel te bereiken met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt voedingsplan.

Gezond afvallen in Helmond

Ik ben Ans, consulent van The 1:1 Diet. Ik help mensen met een dieetwens om op een gezonde manier af te slanken en toe te werken naar een gezond eetpatroon. Zelf weet ik vanuit eigen ervaring wat voor invloed overgewicht kan hebben op je dagelijks leven en hoe vervelend het kan zijn als je niet lekker in je vel zit. Ik wilde voorgoed afrekenen met mijn overtollige kilo’s, maar ik wist niet meer hoe ik het moest aanpakken. Via mijn nichtjes ben ik in aanraking gekomen met The 1:1 Diet en ik werd gelijk enthousiast van hun verhalen. Met name de 1 op 1 begeleiding sprak me erg aan, want zoals velen anderen vond ik het ook lastig om het helemaal alleen te doen. Kort daarna ben ik gestart met het dieet en ben ik nog steeds blij dat ik destijds die stap heb gezet. Niet alleen ben ik nog steeds mooi op gewicht, maar voel ik me ook een stuk beter en energieker en ben nog steeds blij met mijn spiegelbeeld!


Samen naar jouw ideale gewicht

Omdat ik mijn eigen positieve ervaringen wilde delen met anderen, ben ik in 2011 gestart als consulent. Vanuit mijn praktijk heb ik al vele cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Want je hoeft het zeker niet alleen te doen; ik ben jouw persoonlijke coach en jouw ‘stok achter de deur’ op de momenten dat je het extra nodig hebt. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips en advies, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Vertrouwen is voor mij heel belangrijk, dat wil zeggen dat alles wat tussen ons wordt besproken ‘binnen vier muren’ blijft. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel gaat bereiken. Ik help je graag!

Gezond dieet op maat

Het Stappenplan is een programma dat specifiek op jou is afgestemd, echt maatwerk dus! Door de verschillende stappen in het programma te doorlopen, val je niet alleen op een gezonde en verantwoorde manier af, maar ontwikkel je uiteindelijk een gezond eetpatroon. Zo wordt het makkelijker om na het behalen van je streefgewicht mooi op gewicht te blijven, leer je om bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een nieuw, gezond en blijvend eetpatroon.

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl én gewichtsbeheersing? En dan word jij ook weer blij van je spiegelbeeld! Je mag me bellen, mailen, appen of stuur me een berichtje via Facebook. Dan maken we snel een afspraak voor een gezellig kennismakingsgesprek. Want afvallen doen we immers samen!

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk!

Liefs,

Ans

The 1:1 Diet met Ans
Het 1 op 1 Dieet in Helmond

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Ans

Op weg naar 'n gezond gewicht

Op weg naar 'n gezond gewicht...

Op weg naar n'gezond gewicht...

Lees meer

Mijn mooiste kadootje

Mijn mooiste kadootje...

Mijn naam is Anne van Rooij, 55 jaar en ik ben met CB500 afgeslankt. Ik ben 'aangestoken' door mijn zus die ook met CB50...

Lees meer

Gewoon WOW

Gewoon WOW...

Ik heb weer zelfvertrouwen....

Lees meer

Ik kan weer bewegen

Ik kan weer bewegen...

Mijn naam is Sjozine Verschuren 59 jaar en 1.56m groot....

Lees meer