Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: kaasomelet met knoflookchampignons.

Nodig voor 1 persoon
- 2 eieren
- 30 g belegen kaas, geraspt
- 100 g champignons, gesneden
- 1/2 rode ui, gesnipperd
- Beetje bladpeterselie
- 1 teentjes knoflook, geperst
- Peper
- 1 el olijfolie
Zo maak je het klaar
Klop de eieren los en meng de geraspte kaas erdoorheen.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak twee omeletten
van het ei-kaasmengsel.
Pak twee borden en leg op ieder bord een omelet. Doe er
aluminiumfolie overheen om ze warm te houden.
Doe nog wat olijfolie in de pan en bak de champignons, ui en
knoflook kort. Voeg peper toe naar smaak.
Verdeel de champignons over de omeletten en maak het
af met wat peterselie.
Dit recept bevat per persoon
- 100 g groente, bereid (1/2 portie)
- 1 portie eiwit
- 1 portie zuivel
Eet smakelijk!