Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: Pasta Bolognese met salade caprese.

Nodig voor 1 persoon
- 1:1 Spaghetti met Bolognesesmaak
- 150 g kleine tomaatjes
- 100 g rucola
- 70 g mozzarella
- 1 bos verse basilicum
- 3 el olie
- 2 el water
- Peper naar smaak
Zo maak je het klaar
Meng de basilicum (inclusief steeltjes) met de olie en het
water in de blender tot een mooie gladde puree. Deze kun je in een afgesloten
potje in de koelkast bewaren en is zeker een maand houdbaar. Halveer de
tomaten, snijd de mozzarella en voeg de rucola toe.
Bereid de pasta bolognese volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Strooi wat peper over de mozzarella en schep op elk stukje
een beetje basilicumpuree.
Dit recept bevat per persoon
- 1 maaltijd van Het 1 op 1 Dieet
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!