Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: Pasta Bolognese met Italiaanse groenten en gehaktballetjes.

Nodig voor 1 persoon
- 1 1:1 Spaghetti met Bolognesesmaak
- 200 g tomaat en prei, klein gesneden
- 125 g rundergehakt
- 1 el Italiaanse gedroogde kruiden (Euroma, zonder zout)
- 1 el olie
- Peper naar smaak
Zo maak je het klaar
Kruid het rundergehakt met de Italiaanse kruiden en de peper
en draai hier 6 balletjes van. Bak deze in een scheutje olie in de pan.
Wanneer het gehakt bijna gaar is, doe je de prei en de
tomaat erbij totdat ze gaar zijn.
Bereid de Pasta Bolognese volgens de aanwijzingen op
de verpakking.
Dit recept bevat per persoon
- 1 maaltijd van Het 1 op 1 Dieet
- 200 g groente, bereid (4/5 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!