Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: varkenshaasmedaillons met bloemkoolrijst.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g varkenshaasmedaillons
- 125 g paddenstoelen/champignons, gemixt en gesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 takjes bieslook, gesnipperd of gedroogd
- 125 g bloemkoolrijst
- 1 el olijfolie
Zo maak je het klaar
Braad de varkenshaasmedaillons in een olijfolie circa 6 minuten om en om. Verpak de medaillons vervolgens 5 minuten in aluminiumfolie, zodat de binnenkant rosé blijft.
Bak ondertussen in dezelfde pan de paddenstoelen/champignonmix en voeg hier de knoflook, peper en de gesneden bieslook aan toe.
Kook de bloemkoolrijst volgens de verpakking.
Schep eerst de rijst op een bord, dan de paddenstoelen en daar bovenop de medaillons.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!