Afvallen in Pijnacker met Het 1 op 1 Dieet met Eddie


Succesvol afvallen en op gewicht blijven!

Ik ben Eddie en ben sinds de start van de praktijk van mijn vrouw Marjolein achter de schermen betrokken geweest. Ik heb mensen die zich ongelukkig en ongezond voelden de praktijk binnen zien komen en zien veranderen. Door Het 1 op 1 Dieet en de persoonlijke 1 op 1 begeleiding van Marjolein veranderde niet alleen het gewicht, maar ook de persoon. Toen ik mensen na een bepaalde tijd weer voor de deur zag staan, vroeg ik me af of het wel dezelfde mensen waren! Dan realiseer je je dat het werkt.

Daarom heb ik de stap gezet om, naast mijn huidige baan in de IT, zelf ook consulent te worden. Als leidinggevende werk ik ook aan gezamenlijke successen. Dit betekent dat ik mensen de ruimte geef om zich te ontplooien en hen hierbij coach. Ik ben recht door zee, een tikkeltje eigenwijs en vind humor erg belangrijk. Maar het belangrijkste is dat mensen zich prettig voelen en trots kunnen zijn op zichzelf.

Waarom een consulent?

Het Stappenplan van Het 1 op 1 Dieet is een flexibel en op maat te maken plan. We gaan samen kijken wat het beste bij jou past. Ik zal je 1op 1 begeleiden zodat je het Stappenplan succesvol kunt doorlopen. Ook na het behalen van je streefgewicht ben ik er voor je. Met een speciaal voor jou samengesteld voedingsplan zal het je zeker lukken om op gewicht te blijven.

Maak nu een (vrijblijvende) afspraak

Wil je starten met Het 1 op 1 Dieet of wil je eerst nog meer informatie, dan kun je ons bellen, mailen of appen. Als je de voicemail inspreekt, dan bellen we altijd terug. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Wil je 1 op 1 begeleiding van mij, dan ben je van harte welkom. Je kunt ook 1 op 1 (online) begeleiding van Marjolein krijgen; je kunt de producten dan ook online bestellen en deze worden bij je thuis geleverd!

Ik kijk ernaar uit om je te helpen je doel te bereiken!

Hartelijke groet,
Eddie

Het 1 op 1 Dieet in Pijnacker

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen