Gefeliciteerd!

Je hebt de eerste stap gezet. Leuk dat je me gevonden hebt.

Wil jij ook eenvoudig maar op een verantwoorde manier afvallen? Dan is The 1:1 Diet hét programma voor jou! Zelf ben ik goed afgevallen en ik heb mijn ideale gewicht weten te behouden. Nu wil ik, als consulent, je graag 1 op 1 begeleiden om ook jouw afslankdroom te realiseren.

Waarom een consulent?

Welk doel je ook hebt, samen bekijken we wat voor jou het beste werkt. Als ervaringsdeskundige zal ik je steunen en aanmoedigen. Ik weet exact hoe je dit afslankprogramma succesvol doorloopt. De valkuilen, de moeilijke momenten maar vooral het gevoel als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald! Ook na het behalen van je streefgewicht zal ik je begeleiden. Met een speciaal voor jou samengesteld voedingsplan zal het je zeker lukken om op gewicht te blijven.

Ik ben geïnteresseerd

Wil je starten met The 1:1 Diet of meer informatie, dan kun je mij bellen, mailen of appen. Voicemail inspreken heeft altijd zin, dan bel ik even terug. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren. Wil je door mij begeleid worden, dan ben je van harte welkom op dinsdag, donderdag en vrijdag. Mijn man Eddie Polderman is ook consulent en is op de maandagavond aanwezig.

Ik kijk er naar uit om je te helpen jouw droom te bereiken!

Hartelijke groet,

Marjolein



Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marjolein

Samen, minder gewicht en meer energie!

Samen, minder gewicht en meer energie!...

Emotie- gezelligheids-en vervelings-eter. Ja...dat was ik, voor de volle 100%. Of ik nou onwijs happy was of intens verd...

Lees meer