Verantwoord afvallen en op gewicht blijven met Het 1 op 1 Dieet in Pijnacker!

Wil jij ook eenvoudig maar op een verantwoorde manier afvallen? Dan is The 1:1 Diet hét programma voor jou! Zelf ben ik er succesvol mee afgevallen en ik heb mijn ideale gewicht weten te behouden. Nu wil ik, als consulent, je graag 1 op 1 begeleiden om ook jouw afslankdroom te realiseren.

Afvallen met persoonlijke begeleiding werkt!

Welk doel je ook hebt, samen bekijken we wat voor jou het beste werkt. Als ervaringsdeskundige zal ik je steunen en aanmoedigen. Ik weet exact hoe je dit afslankprogramma succesvol doorloopt. De valkuilen, de moeilijke momenten maar vooral het gevoel als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald! Ook na het behalen van je streefgewicht zal ik je begeleiden. Met een speciaal voor jou samengesteld voedingsplan zal het je zeker lukken om op gewicht te blijven.

Maak nu een (vrijblijvende) afspraak

Wil je starten met The 1:1 Diet of wil je meer informatie, dan kun je mij bellen, mailen of appen. Voicemail inspreken heeft altijd zin, dan bel ik je terug. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren. Wil je 1 op 1 begeleiding door mij, dan ben je van harte welkom. Ik kan je ook online begeleiden, de producten worden dan bij je thuis afgeleverd! Mijn man Eddie Polderman is ook consulent.

Zet nu die stap, dan help ik jou graag om jouw droom te bereiken!

Hartelijke groet,
Marjolein

Het 1 op 1 Dieet in Pijnacker


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marjolein

Samen, minder gewicht en meer energie!

Samen, minder gewicht en meer energie!...

Emotie- gezelligheids-en vervelings-eter. Ja...dat was ik, voor de volle 100%. Of ik nou onwijs happy was of intens verd...

Lees meer