Hi, ik ben Sophie

Je eerste stap van The 1:1 Diet is gezet, je hebt me gevonden!

Ik heb al veel diëten gevolgd in mijn leven. Maar The 1:1 Diet heeft echt mijn leven veranderd.

Vijf maanden na de geboorte van ons tweede kindje was ik echt veel te zwaar. Daarbij ben ik niet groot. Ik begon ontzettend van mijn eigen lijf te balen. Toen hoorde ik van een paar mensen over The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Zij waren hier veel mee afgevallen en bleven nu ook goed op gewicht. Dat leek me wel wat. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek en ben ermee aan de slag gegaan. Ik raakte mijn overtollige kilo's kwijt. Dat is inmiddels al 10 jaar geleden en ik ben nog steeds op gewicht. Ik voel me echt een heel ander mens.

Ik ben zo enthousiast geworden dat ik de opleiding tot consulente ben gaan volgen. Als ervaringsdeskundige weet ik wat je meemaakt en kan ik ook jou helpen je strijd tegen de overtollige kilo's aan te gaan.

Er hebben de afgelopen 10 jaar al veel mensen bij ' The 1:1 Diet met Sophie Janssen' hun streefgewicht gehaald en gehouden!

Dus als je denkt: ik ben het zat, ik wil me ook weer lekker in mijn vel voelen. Bel of mail me dan en we gaan er samen voor zorgen dat ook jij je streefgewicht gaat halen en houden.

Groetjes,

Sophie Janssen

The 1:1 Diet met Sophie Janssen

info@1op1dieetsophiejanssen.nl of 06-30959990

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen