Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: gegrilde kip souvlaki.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g kipfilet, in blokjes
Voor de marinade:
- 2 teentjes knoflook,geperst
- 1 el oregano
- ½ tl paprikapoeder
- ½ tl rozemarijn
- Vers gemalen zwarte peper
- 1 el olijfolie
- 1 el Groentebouillon van Het 1 op 1 Dieet
Zo maak je het klaar
Maak eerst de marinade door de knoflook, oregano,
paprikapoeder, rozemarijn, peper, bouillonpoeder en olijfolie in een kom te mengen.
Marineer de kip en laat dit minimaal een uur in de
koelkast staan.
Rijg daarna de kipstukjes aan spiesjes.
Zorg dat de grillpan, elektrische contactgrill of BBQ
goed op temperatuur is en gril de souvlaki in 5 tot 10 minuten gaar.
Smeer
tussendoor de overgebleven marinade over de spiesjes.
Dit recept bevat per persoon
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!