Start nu je eigen Het 1 op 1 Dieet afslankpraktijk!

 

Als gevolg van een toename in het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Het 1 op 1 Dieet, zijn we per direct op zoek naar nieuwe, ondernemende consulenten. Vrouwen en mannen in heel Nederland die de passie en ambitie hebben om anderen door middel van 1 op 1 begeleiding te helpen hun doel te bereiken en hun droom op het gebied van afvallen en gewichtsbeheersing te laten uitkomen.

 

We zijn op zoek naar enthousiaste consulenten!

Is het voor jou altijd al een droom geweest om anderen te helpen en gun je mensen een nieuwe kans? Word dan consulent bij Het 1 op 1 Dieet! Je bent als consulent onafhankelijk en zelfstandig, maar dat wil niet zeggen dat je het helemaal alleen hoeft te doen. We ondersteunen je! Wist je trouwens dat je ook samen met een of meerdere consulenten in een praktijk kunt samenwerken? De kracht van Het 1 op 1 Dieet zit ‘m in ‘samen’. Samen bereik je namelijk meer dan alleen.
 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Neem dan een kijkje op onze speciale en informatieve website 'Start je eigen Het 1 op 1 Dieet Afslankpraktijk'

Mis niets en ontvang ook regelmatig recepten, ervaringsverhalen en tips.
>

Het 1 op 1 Dieet ondersteunt onderzoek aan het Erasmus MC en Maastricht University. Patiënten met diabetes worden in dit onderzoek persoonlijk begeleid door diëtisten met behulp van een dieet app ("U-diet").

null     null

Het 1 op 1 Dieet is bestuurslid van de TDMR Europe. Dit betekent dat wij participeren in het beleidsproces rondom de Total Diet & Meal Replacements producten binnen de Europese wet- en regelgeving.

null