Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: Indiase Tikka Curry met champignons, gehakt en bloemkoolrijst.

Nodig voor 1 persoon
- 1 1:1 Indiase Tikka Curry
- 125 g mager rundergehakt
- 100 g champignonmix
- 50 g bloemkoolrijst
- 50 g prei, fijn gesneden
- ½ teentje knoflook, geperst
- 1 el olijfolie
- Peper naar smaak
Zo maak je het klaar
Bak in een scheutje olijfolie de champignonmix,
bloemkoolrijst, knoflook en de prei in een koekenpan tot de groenten zacht
zijn. Haal uit de pan en bewaar apart.
Kruid het gehakt met peper en bak dit in de gebruikte pan
gaar. Wanneer het gehakt gaar is, kan de champignonmix erbij. Roer door elkaar
en laat nog een paar minuten bakken.
Maak in de tussentijd de 1:1 Indiase Tikka Curry
maaltijd klaar zoals beschreven staat op de verpakking. Serveer de 1:1 Indiase Tikka
Curry samen met de gebakken groenten met gehakt.
Dit recept bevat per persoon
- 1 maaltijd van Het 1 op 1 Dieet
- 200 g groente, bereid (4/5 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!