Indiase Tikka Curry met champignons, gehakt en bloemkoolrijst

29 maart 2025 in

Gezond en lekker eten? Dat kan! 

Vandaag op het menu: Indiase Tikka Curry met champignons, gehakt en bloemkoolrijst.

Nodig voor 1 persoon

  • 1 1:1 Indiase Tikka Curry
  • 125 g mager rundergehakt
  • 100 g champignonmix
  • 50 g bloemkoolrijst
  • 50 g prei, fijn gesneden
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • Peper naar smaak
Zo maak je het klaar

Bak in een scheutje olijfolie de champignonmix, bloemkoolrijst, knoflook en de prei in een koekenpan tot de groenten zacht zijn. Haal uit de pan en bewaar apart.

Kruid het gehakt met peper en bak dit in de gebruikte pan gaar. Wanneer het gehakt gaar is, kan de champignonmix erbij. Roer door elkaar en laat nog een paar minuten bakken.

Maak in de tussentijd de 1:1 Indiase Tikka Curry maaltijd klaar zoals beschreven staat op de verpakking. Serveer de 1:1 Indiase Tikka Curry samen met de gebakken groenten met gehakt.

Dit recept bevat per persoon

  • 1 maaltijd van Het 1 op 1 Dieet
  • 200 g groente, bereid (4/5 portie)
  • 1 portie eiwit

Eet smakelijk!