Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: couscous salade met mozzarella.

Nodig voor 1 persoon
- 70 g mozzarella, in blokjes gesneden
- 50 g volkorencouscous
- 200 g cherrytomaten, komkommer, rode ui en paprika
- 1 el olijfolie
- Peper naar smaak
- 1 tl kruidenzout
- Verse peterselie, fijngehakt
- Verse munt, fijngehakt
Zo maak je het klaar
Bereid de volkorencouscous volgens de instructies op de
verpakking. Laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
Snijd de groenten in stukjes of plakjes. Meng de afgekoelde
couscous met de gesneden groenten in een grote kom. Voeg de blokjes mozzarella
toe aan de kom en meng voorzichtig.
Maak de dressing door de olijfolie te mengen met de
fijngehakte peterselie en munt. Breng op smaak met de kruidenzout en peper.
Giet de dressing over de couscous salade en meng alles goed
door elkaar, zodat de smaken zich goed vermengen.
Dit recept bevat per persoon
- 200 g groente, bereid (4/5 portie)
- 1 portie eiwit
- 2 porties aardappelen, rijst, pasta
Eet smakelijk!