Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: gekruide tilapiafilet met geroosterde groenten.

Nodig voor 1 persoon
- 125 g tilapiafilet
- 125 g groenten, bijvoorbeeld wortel, broccoli en paprika
- 1 el olijfolie
- 1 tl peterselie
- 1 tl dille
- 1 tl tijm
Zo maak je het klaar
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was en snijd de groenten in hapklare stukken. Leg ze op een
bakplaat, besprenkel met olijfolie en meng goed.
Rooster de groenten gedurende 20 tot 25 minuten in de
voorverwarmde oven, tot ze zacht en licht gebruind zijn. Halverwege omdraaien
om gelijkmatig te roosteren.
Dep de tilapiafilet droog met keukenpapier en kruid met de
kruiden.
Verhit een eetlepel olijfolie in een pan op middelhoog vuur
en bak de visfilet aan beide zijden gedurende 3 tot 4 minuten per kant of tot
de vis gaar is en makkelijk uit elkaar valt.
Serveer de geroosterde groenten op een bord en leg de
gebakken tilapiafilet erbovenop.
Dit recept bevat per persoon
- 125 g groente, bereid (½ portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!