Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: lauwwarme salade met champignons en een tartaartje.

Nodig voor 1 persoon
- 1 tartaartje van 125 g
- 100 g champignons, in plakjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1/2 sjalotje, gesnipperd
- 100 g verse spinazie
- 100 g haricots verts, 5 min gekookt
- 1 el olijfolie
- Peper
Zo maak je het klaar
Verwarm de olie in een wok of koekenpan. Fruit de knoflook
en het sjalotje in de olie, voeg de champignons en boontjes toe en wok dit mee.
Voeg als laatste de spinazie toe en laat het slinken.
Kruid het tartaartje en bak deze op de gebruikelijke manier.
Serveren maar!
Tip
Vervang het tartaartje eens door een vega
product. Indien passend qua stap: voeg een drupje citroensap toe aan de salade.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
Eet smakelijk!