Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: quinoa-mangosalade.

Nodig voor 1 persoon
- 75 g gemengde sla
- 50 g zongedroogde tomaatjes, gesneden
- 60 g gerookte kipfilet, in reepjes
- 150 g mango
- 15 g quinoa, onbereid
- Dressing van olijfolie, citroensap, peper en zout
Zo maak je het klaar
Kook de quinoa volgens de verpakking en laat het afkoelen.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Schep de mango door de quinoa en breng op smaak met wat
peper.
Leg de sla op een bord. Schep het quinoa-mangomengsel op de
sla. Doe vervolgens de kip, gedroogde tomaatjes en de dressing eroverheen.
Dit recept bevat per persoon
- 125 g groente, bereid (½ portie)
- ½ portie eiwit
- 1 portie fruit
- 1 portie aardappelen, rijst, pasta
Eet smakelijk!