Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: wrap met rauwkost en kip.

Nodig voor 1 persoon
- 1 volkorenwrap
- 75 gr kipfilet, in plakjes
- ¼ komkommer, in halve maantjes
- ¼ rode paprika, in reepjes
- ¼ rode ui, in halve ringen
- 1/8 krop ijsbergsla, in reepjes
- 1 el olijfolie
- ½ tl knoflookpoeder
- 50 gram zuivelspread
- Peper naar smaak
Zo maak je het klaar
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de kipfilet,
olijfolie, knoflookpoeder en peper in een kom. Roer het geheel goed door.
Leg
de kip op een bakplaat en bak in de oven voor ongeveer 20 minuten of totdat de
kip gaar is.
Verhit een pan op middelhoog vuur. Leg de wrap in de pan en bak ze
ongeveer 1 tot 2 minuten aan elke kant of totdat deze lichtbruin is.
Besmeer de
wrap aan een kant met de zuivelspread en
verdeel de groenten en kip over de wrap.
Rol de wrap op en snijd deze
doormidden.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- 1 portie eiwit
- 1 portie graanproducten
Eet smakelijk!