Gezond en lekker eten? Dat kan!
Vandaag op het menu: wrap met linzencurry.

Nodig voor 1 persoon
- 100 g bloemkoolroosjes
- 100 g tuinerwten, extra fijn, diepvries
- 75 g linzen, uitgelekt
- ½ rode ui, gesnipperd
- ½ el milde Indiase currypasta
- 1 el olijfolie
- ¼ blik tomaten-blokjes
- 50 ml Groentebouillon
- 75 g mango, in stukjes
- 1 volkorenwrap
Zo maak je het klaar
Verhit de olijfolie in een pan en bak de uitjes 2 tot 3
minuten samen met de currypasta.
Schep de bloemkool, tuinerwten, tomaten-blokjes en bouillon
bij het currymengsel.
Breng het geheel aan de kook en laat de curry ongeveer 15
tot 20 minuten zachtjes sudderen.
Voeg in de laatste paar minuten de linzen toe.
Serveer het mengsel samen met de stukjes mango in de
volkorenwrap.
Dit recept bevat per persoon
- 250 g groente, bereid (1 portie)
- ½ portie eiwit
- ½ portie fruit
- 1 portie graanproducten
Eet smakelijk!