Het 1 op 1 Dieet in Leidschendam met Heleen


Wil je weer lekker in je vel zitten? Weer ervaren dat gezond eten ook heel lekker kan zijn? Laat mij je dan helpen!

Mijn naam is Heleen en naast mijn werkzaamheden in het administratiekantoor van mijn man, heb ik besloten The 1:1 Diet consulent te worden. Waarom? Dat ga ik je hieronder vertellen.

Mijn hele leven ben ik al aan het dieten. Door een vriendin ben ik eerst bij een ander bedrijf begonnen met afvallen, maar daar miste ik de begeleiding voor gewichtsbehoud. Daarna ben ik overgestapt naar The 1:1 Diet en daar vond ik wat ik nodig had. The 1:1 Diet biedt een duidelijk en overzichtelijk dieet, persoonlijke 1 op 1 begeleiding en tijdens het dieet word je je al bewust van een gedrags- en leefstijlverandering, waardoor het uiteindelijke gewichtsbehoud ook gaat lukken! Stap voor stap leer je, terwijl je afvalt, gezond te eten en worden de maaltijdproducten geleidelijk afgebouwd en ‘gewone’ voeding opgebouwd.

Als ervaringsdeskundige weet ik waar de valkuilen zitten en kan ik je helpen daar goed mee om te gaan. Met tips en recepten wordt gewoon eten weer een feestje en leer je spelenderwijs hoe je op je gezonde gewicht kunt blijven.

Uit ervaring weet ik hoe heerlijk het is om je zelfverzekerd te voelen en weer goed in je lichaam te zitten. Dit gevoel wil ik heel graag delen met anderen en daarom wil ik je graag helpen om gezond en succesvol af te vallen en je leefstijl te veranderen.

Ik ben een enthousiaste consulent en hou van een persoonlijke benadering. Je kunt met mij een vertrouwensband opbouwen waardoor je weet dat je bij mij terecht kunt. Het 1 op 1 Dieet is flexibel, dus aan te passen aan jouw leef- en werkomstandigheden. Op die manier wordt het voor jou zo optimaal mogelijk gemaakt om je doel te behalen en vast te houden! Je leert om de boel in balans te houden.

Ben je klaar met je huidige gewicht? Wil je je fijn en zelfverzekerd voelen? Laat mij je dan helpen.

Vul onderstaand formulier in of neem contact met me op via whatsapp of door middel van een belletje, dan maken we snel een afspraak.

Tot gauw!

Hartelijke groet,
Heleen

The 1:1 Diet met Heleen
Het 1 op 1 Dieet in LeidschendamMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *