Afvallen doen we samen... want ik wil jou graag helpen om je persoonlijke streefgewicht te halen en te behouden.

Voor veel mensen is afvallen een grote wens, misschien wel noodzakelijk. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen en motivaties.

Mijn naam is Patricia van Dommelen, en ook ik ben afgevallen met behulp van een fijne consulente van The 1:1 Diet en ik heb mijn persoonlijke doel behaald. Dat ging niet altijd vanzelf maar het is gelukt door de 1 op 1 begeleiding van mijn consulente. Het heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik zelf consulent ben geworden!

Afvallen en op gewicht blijven is niet altijd even makkelijk. Daarom wil ik je daar graag bij begeleiden aan de hand van The 1:1 Diet Stappenplan. Of het nu om maar een paar kilo’s of juist wat meer kilo’s gaat, samen gaat ons dat lukken.

Ik zal naar je luisteren en tips geven, om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een gezond gewicht. De belangrijkste stap heb je al gezet door een consulent te zoeken. De volgende stappen hoef je niet meer alleen te zetten, die kunnen we samen doen. Het Stappenplan bestaat uit een duidelijk dieet. Stap voor stap bouwen we het dieet af en wordt gezonde voeding toegevoegd, met als resultaat hopelijk een gezonde lifestyle en een lichaam waar jij je fijn in voelt.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Vul dan onderstaand formulier in, mail naar afvallenmetpatries@gmail.com, of bel of app naar 0612963661.

Ik reageer zo snel mogelijk.

Graag tot ziens in mijn praktijk!
PatriciaThe 1:1 Diet met Patricia
Het 1 op 1 Dieet in Haastrecht

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen