Ontdek de beste versie van jezelf

Een nieuwe jij, stralend en vol zelfvertrouwen. Zie je het al voor je? Het 1 op 1 Dieet draait niet alleen om gewichtsverlies, maar om een compleet nieuw hoofdstuk in jouw leven. Wil je afvallen en weer lekker in je vel zitten en sta je op het punt om voorgoed afscheid te nemen van deze versie van jezelf?

Jaarlijks helpen onze consulenten zo’n 30.000 mannen en vrouwen hun persoonlijke doel te bereiken én te behouden. It’s your time to shine!

Vienna: ‘Ik sta weer positief in het leven!’

Vienna worstelde met de gevolgen van een zwaar verleden en een ongezonde leefstijl. Haar zelfvertrouwen was weg, ze raakte haar baan kwijt en haar relatie leed eronder. Ze had nauwelijks nog de energie om voor haar kinderen te zorgen. Daar moest verandering in komen!

Dankzij haar buurvrouw ontdekte Vienna Het 1 op 1 Dieet en ze ging er meteen voor, samen met haar consulent. Opgeven? No way! Door het afvallen is Vienna weer van zichzelf gaan houden. Ze heeft weer zin om dingen te ondernemen. “Ik wil iedereen laten zien dat het echt mogelijk is om aan jezelf te werken en weer te genieten van het leven!”

Klik hier voor het hele ervaringsverhaal van Vienna

Bye bye jojo - effect

Wil je succesvol afvallen, werken aan een gezonder lichaam of weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken? Bij Het 1 op 1 Dieet staan we voor je klaar om je te helpen je doelen te behalen. Met onze (ervarings)deskundige consulenten en Het Stappenplan val je niet alleen af, maar krijg je ook stap voor stap een gezonde relatie met voeding!

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Roelof: ‘Het is lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld!’

Roelof was altijd al iets zwaarder, maar daar stoorde hij zich niet zo aan. Door de jaren heen is hij als motorrijder en muzikant op een manier gaan leven die niet gezond was, inclusief snacks, bier en sigaretten. Door heftige gebeurtenissen realiseerde hij zich dat er nu écht iets moest veranderen.

Gelukkig vond Roelof hulp van een consulent van Het 1 op 1 Dieet. Hij kreeg intensieve begeleiding en dat was niet altijd makkelijk, maar door eerlijk te blijven naar zijn consulent en naar zichzelf bleef hij het volhouden. Inmiddels is hij heel wat kilo’s lichter. “Ik heb weer energie en sport nu twee keer in de week om fit te blijven. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!”

Klik hier voor het hele ervaringsverhaal van Roelof

Mis niets en ontvang ook regelmatig recepten, ervaringsverhalen en tips.
>

Het 1 op 1 Dieet ondersteunt onderzoek aan het Erasmus MC en Maastricht University. Bij Erasmus MC worden patiënten met diabetes type 2 persoonlijk begeleid met behulp van een dieet app ("U-diet"). Maastricht University doet onderzoek naar de effecten van kunstmatige zoetstoffen voor gewichtsbehoud.

null     null

Het 1 op 1 Dieet is bestuurslid van de TDMR Europe. Dit betekent dat wij participeren in het beleidsproces rondom de Total Diet & Meal Replacements producten binnen de Europese wet- en regelgeving.

null