Zoek een consulent

Specialisatie
Wat is een Onwards coach?
Wat is online begeleiding?
Geslacht
Resultaten in lijst

Resultaten

Nog geen resultaten, vul de zoekvelden hierboven in zodat we samen de beste consulent voor je vinden

Onze consulenten helpen en motiveren je tijdens het afvallen en staan altijd met hulp en advies voor je klaar.

FAQs

Zoek een consulent bij jou in de buurt! Vul je plaatsnaam of postcode in voor alle consulenten bij jou in de buurt. Je kunt de profielen bekijken en lezen hoe andere cliënten het 1 op 1 dieet en de begeleiding hebben ervaren. Je vindt vanzelf iemand die bij jou past. Wil je meer weten voordat je een afspraak maakt? Bel, whatsapp, sms of e-mail!

Het 1 op 1 Dieet is flexibeler dan andere dieet-plannen en is het enige dieet dat jou persoonlijke 1 op 1 begeleiding biedt door je eigen afslank consulent. Dit betekent dat jouw dieet speciaal op jou is afgestemd. Samen met je consulent stellen jullie een eenvoudig en goed te volgen dieetplan samen dat past bij jouw leefstijl en dat jou de door jou gewenste resultaten biedt.

Een Onwards coach is er speciaal voor mensen die meer verdieping nodig hebben tijdens hun begeleiding, omdat het mentale deel van afvallen en gewichtsbeheersing specifieke hindernissen oplevert. Je Onwards coach gaat door middel van gesprekken en oefeningen samen met jou aan de slag om jouw valkuilen te herkennen en te verhelpen. Door bewustwording van gedrag en gewoonten kunnen jullie samen op zoek naar échte, blijvende oplossingen.