Afvallen in Beverwijk met Het 1 op 1 Dieet met Alicia

Welkom bij Het 1 op 1 Dieet met Alicia! Onze afslankstudio in Beverwijk is centraal gelegen tussen Uitgeest, Heemskerk en Assendelft.

Wil je graag afvallen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben Alicia, een enthousiaste, professionele consulent van Het 1 op 1 Dieet.

Met producten van Het 1 op 1 Dieet en mijn wekelijkse begeleiding lukt het je zeker! Afvallen doe je niet alleen, dat doen wij samen!
Altijd maar druk met je werk, je gezin en je sociale leven….zo druk dat je soms je zelf gewoon voorbijloopt, je veel te onregelmatig eet of toch vaak gaat voor een gemakkelijk ongezonde hap. Herken je dit?

Dan wordt het nu tijd om in actie te komen, we gaan er samen voor zorgen dat je een gezond eetpatroon aanleert, je in gewicht gaat afnemen en je vervolgens dan ook nog dit mooi behaalde resultaat kunt behouden.


Hoe gaan we dit doen
Je komt bij mij op intakegesprek. Tijdens dit eerste gesprek bekijken we samen het Stappenplan en bepalen we welke stap het beste bij jouw leefstijl past, rekening houdend met het soort werk, je activiteit etc.

Je krijgt een map voor thuis mee met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult. Tijdens dit gehele traject ben ik er voor jou, om je te stimuleren, te voorzien van deskundige adviezen en je te steunen als je het even zwaar hebt.

Ik leer je jouw eetpatroon te wijzigen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we dus echt aan een blijvend resultaat!


Dus nog even in het kort samengevat:

• Afvallen doe je niet alleen, dat doen we samen.

• Je ontvangt een plan op maat voor jou.

• Producten van Het 1 op 1 Dieet gecombineerd met gezonde voeding.

• Wekelijkse begeleiding, maar je kunt altijd contact met mij opnemen.


Wil jij nu echt je streefgewicht bereiken & behouden? Neem dan contact met mij op! Vul onderstaand formulier in of mail, bel, app mij.

Ik zie je graag in mijn praktijk. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Groetjes,

Het 1 op 1 Dieet in Beverwijk met Alicia
M: 0620594954

Parkeren: 2 uur gratis op de Baanstraat met een blauwe kaart.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Alicia

Door het stappenplan van het dieet is het ook heel makkelijk vol te houden na het dieet!

Door het stappenplan van het dieet is het ook heel...

Ik had op een gegeven moment toch wat kilo's te veel, die ik er graag af wilde. En wauw....wat is dat met het 1 op 1 Die...

Lees meer